fbpx

BESPLATNA RADIONICA ZA DJECU – Kinder bili

PRIJAVITE DJECU NA BESPLATNU RADIONICU!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Ako je vaše dijete predškolskog ili ranog školskog uzrasta, a želite već sada da mu otvorite vrata ka zanimljivom svijetu stranih jezika u kojem će napredovati, graditi svoje samopouzdanje i vještine komunikacije, onda dobro pogledajte video u produžetku.

Po prvi put u Glossa-centru organizujemo KINDER BILI KURS! Ovo je jedinstven spoj njemačkog i engleskog jezika koji u 20 časova objedinjuje 5 tema u okviru kojih će vaše dijete moći slobodno da komunicira.

OMOGUĆITE VAŠOJ DJECI UČEŠĆE U POTPUNO BESPLATNOJ RADIONICI!

Da biste dobili uvid u Kinder bili kurs i sagledali sve njegove prednosti, u četvrtak, 14.4. sa početkom u 19:00h organizujemo besplatnu radionic za Kinder bili kurs.

Zašto biste trebali prijaviti djecu na radionicu?

  1. Djeca će savladati vještine kreativnog usvajanja jezičkog znanja.
  2. Naučiće da komuniciraju na jednu od tema predviđenim za Kinder bili kurs na njemačkom i na engleskom jeziku – baš kao da su na kursu!
  3. Djeca će dobiti ovjerenu potvrdu o učešću na maternjem i njemačkom jeziku.
  4. Družiće se i zabavljati sa svojim vršnjacima.
  5. Učešće je potpuno besplatno za svu djecu i prijatelje koje povedu!

Požurite! Broj prijava je ograničen.

Prijavu možete da obavite jednostavno popunjavanjem formulara u produžetku:

Naša nastavnica Isidora će vam u ovom kratkom videu odgovoriti na neka od pitanja koja će vam već prije dolaska na radionicu približiti šta je to Kinder bili kurs.