ISKORISTITE VELIKI BROJ BENEFITA

Veliki upisni rok u Glossi

ONLINE KURSEVI NJEMAČKOG JEZIKA
NA JEDINSTVENOJ SAVREMENOJ PLATFORMI

BIRAJTE NAJBOLJE

Jedini akreditovani centar od strane Goethe-instituta

Centrala Glossa-centra u Banjoj Luci je još 2013. godine postala prvi akreditovani centar za njemački jezik u regionu akreditovan od strane Goethe-Instituta.

Time je Glossa Centar jedina škola njemačkog jezika koja je akreditovana od strane Goethe–Instituta, kulturne ustanove Savezne Republike Njemačke koja djeluje širom svijeta.

Akreditacija Gothe-Instituta odnosi se na ispunjavanje visokih standarda struke sa ciljem stimulisanja kontinuiranog stručnog usavršavanja i poboljšanja kvaliteta pružanja profesionalnih usluga – to polaznicima daje garanciju najvišeg kvaliteta i sigurnost za pripremu za polaganje svih vrsta sertifikata.

ISKORISTITE VELIKI UPISNI ROK

Uz dodatne benefite

Podrška nastavnika na maternjem jeziku.

Glossa predavač, za razliku od predavača na kursevima koje možete pohađati u Njemačkoj, vas u potpunosti razumije i može po potrebi sa vama komunicirati na maternjem jeziku.

Cijene kurseva kao na balkanu

Online kursevi njemačkog jezika na Glossa platformi su mnogo povoljniji nego bilo koji kurs koji ćete pronaći u Njemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj, jer mi ne uvećavamo cijene u odnosu na lokaciju naših polaznika.

Savremeni način učenja online

Učite od kuće uz maksimalnu fleksibilnost i uz podršku nastavnika kakvu biste imali i u fizičkoj učionici. Koristite multimedijalne i savremene materijale za učenje i ponavljajte lekcije kada god imate vremena za to.

Svi benefiti loyalty programa

Program lojalnostu u Glossa centru, obezbjeđuje vam posebne uslove i benefite kroz čitav proces učenja njemačkog jezika i to kroz sve nivoe. Svim polaznicima naših kurseva želimo biti snažna podrška za neprekidno unaprjeđenje znanja i nivoa upotrebe njemačkog jezika.

Šta ćete naučiti na Glossa kursevima?

Možete pohađati nivoe od A1 do C2 i na kraju kursa biti potpuno spremni za polaganje serfitikata na izabranom nivou.

Vjestina_govora.png
Vještina
govora
Vjestina_slusanja.png
Vještina
slušanja
Vjestina_pisanja.png
Vještina
pisanja
Vjestina_citanja.png
Vještina
čitanja
Njemacka_kultura.png
Nemačka
kultura
Samostalno_ucenje.png
Samostalno
učenje
Informaticke_sposobnosti.png
Informatičke
sposobnosti
Timski_rad.png
Timski
rad

reagujte u najboljem trenutku

Isplanirajte svoju budućnost na vrijeme!

Za nova iskustva

Unaprjedite svoje znanje njemačkog jezika i poboljšajte uslove za uspješnu integraciju i profesionalni razvoj, bez obzira na to čime se bavite. Odaberite kurs po svojoj mjeri i napravite korak napred!

Vrijeme je za učenje

Još uvijek imate nedoumice?

Uvek smo vam na raspolaganju!

Kako vam možemo pomoći?