fbpx

Gramatika u praksi A1 – kurs koji rješava tvoje gramatičke probleme!

Želiš da govoriš i razumiješ njemački jezik, ali je gramatika tvoj najveći kamen spoticanja na tom putu?

Nisu ti jasna ni pravila ni način na koji ćeš primijeniti gramatiku u svakodnevnom jeziku?

Razumijemo tvoj problem i već sada ti možemo reći da sa njim nisi sam! Gotovo svako ko uči njemački jezik se susreće sa poteškoćama koje nosi gramatika.

Na sreću postoji rješenje koje će ti pomoći da zauvijek savladaš gramatiku i što je najvažnije – da konačno naučiš kako da je koristiš u praktičnom, svakodnevnom jeziku!

Gramatimu ćeš savladati brzo i bez muke! Uz kurs "Gramatika u praksi A1"

Kurs Gramatika u praksi A1 je tvoj ključ za uspješno učenje i primjenu gramatike.

Ako učiš ili si već završio A1 nivo njemačkog jezika, a gramatika je ono što ti i dalje predstavlja prepreku, onda je Gramatika u praksi A1 pravi kurs za tebe.

Navešćemo ti nekoliko bitnih razloga zašto je to tako:

  1. Gramatika u praksi, kao što sam naziv kaže, ima fokus samo na gramatici. Savladaćeš pravila koja do sada nisi znao i riješićeš sve probleme u vezi sa njima.
  2. “A šta da radim sa gramatikom kada savladam pravila?” Najbolji dio kursa tek tada počinje! Gramatika u praksi te vodi kroz 6 tema* iz svakodnevnog života. Naučićeš da koristiš gramatiku u svakodnevnom govoru i pisanju. Pravilno i bez grešaka koje mogu da utiču na pozitivan utisak koji treba da ostaviš sa svojim jezičkim znanjem.
  3. Ovo je brzi kurs od svega 20 ciljanih časova! Ljeto ti neće promaći, završićeš sve u roku!
  4. Reci zbogom strahu od gramatike, nepravilno napisanih ili izgovorenih rečenica! Nakon ovog kursa više nikada nećeš imati potrebu da zastaneš, razmišljaš i uzdišeš kada nešto želiš pravilno da kažeš ili napišeš na njemačkom jeziku.

Ako ti je cilj da riješiš sve probleme koje donosi gramatika, ovaj kurs je tvoja prilika za to. Požuri i prijavi se već sada za grupe koje počinju sa nastavom već 28.6.2021.

Popuni formular i rezerviši svoje mjesto ili nam se javi za dodatna pitanja.

*Teme: Ich und meine Familie, Mein Alltag, So wohne ich, Das ist, Meine Stadt, Mein Lieblingsfest.