fbpx

KURS NJEMAČKOG JEZIKA: 10% popusta za 10 godina postojanja!

Mjesec oktobar je u znaku broja 10!

Potreban ti je kurs njemačkog jezika za 10? Onda biraj Glossa kurs njemačkog za odrasle ili za djecu – u našim učionicama ili online!

Ovaj oktobar je u znaku broja 10, a evo i zašto.

10% popusta na svaki upisan kurs!

Glossa te nagrađuje sa 10% popusta na kurs za 10 godina postojanja! I još mnogo drugih benefita koje možeš da ostvariš već u trenutku kada postaneš polaznik Glossa-centra! Akcija traje do 14.10.2022.

Savladaj njemački uz pravu podršku - u AKREDITOVANOM centru!

Njemački više ne moraš da učiš sam! U Glossa – centru za njemački jezik, akreditovanom od strane Goethe-Instituta imaš priliku da konačno savladaš njemački. Govorićeš i razumjećeš jedan od najvažnijih jezika svijeta koji će biti tvoj saveznik na putu do cilja!

Naši nastavnici su obučeni da razumiju sve tvoje probleme i da ti pruže najbolju podršku tokom svakog kursa! Kurs po kurs, nivo po nivo. Svaki kurs u Glossa-centru je ujedno i savršena priprema za polaganje međunarodnih ispita!

Tvoje znanje njemačkog jezika će napredovati i ti ćeš ga koristiti uz veliko samopouzdanje, korak po korak sa našim nastavnikom.

Plaćaj kurs do 6 rata!

Našim polaznicima sada omogućavamo plaćanje u čak 6 rata uz kupovinu kursa putem Glossa web shopa i plaćanje UniCredit platnim karticama. Sa vašom bankom provjerite da li platna kartica koju posjedujete podržava plaćanje u ratama i jednostavno obavite kupovinu kursa u web shopu. Ukoliko ne posjedujete takvu karticu, ništa ne brinite! Zahvaljujući našem programu lojalnosti i dalje imate pogodnost na odgođeno plaćanje kursa.

Glossa program lojalnosti - Nagrađujemo tvoje povjerenje!

Ukoliko si polaznik na kursu njemačkog jezika u Glossa-centru, možeš da računaš na niz pogodnosti koje su ti osigurane našim programom lojalnosti:

  • dodatni popusti
  • gratis kursevi za pripremu za ispit ili samostalnu vježbu
  • besplatna procjena znanja
  • ekskluzivne pozivnice za webinare, seminare, filmske večeri i druge manifestacije
  • besplatno članstvo u Glossa biblioteci*
  • dodatni materijali za učenje njemačkog jezika
Glossa program lojalnosti neprestano proširujemo dodatnim pogodnostima koje možeš da koristiš dok god si Glossa polaznik pa i nakon toga!
SAVLADAJ NJEMAČKI UZ PODRŠKU AKREDITOVANOG CENTRA! Popuni formular i naš natavnik će te kontaktirati u najkraćem roku.

*Glossa biblioteka je trenutno dostupna samo u prostorijama Glossa-centra Banja Luka.