Kurs njemačkog jezika – Veliki upisni rok u Glossa-centru!

Sada je pravo vrijeme da naučiš njemački jezik! Iskoristi veliki upisni rok u Glossa-centru za njemački jezik i uz pomoć naših stručnih predavača nauči njemački korak po korak – u učionici ili online, za odrasle ili za djecu.

Uči njemački jezik u akreditovanom centru od strane Goethe-Instituta i položi međunarodni ispit!

Uz Glossa-centar se možeš pripremiti za polaganje zvaničnog Gotehe-ispita i položiti ispit uz profesionalnu podršku.

Zahvaljujući akreditaciji Glossa-centra od strane Goethe-Instituta,  sarađujemo i na zvaničnim Goethe-ispitima koje organizuje Goethe-Institut BiH.  

Posebno osmišljeni treninzi koji pripremaju kandidate za Goethe-ispite se održavaju u prostorijama Glossa-centra i vode ih aktivni sertifikovani Gotehe-ispitivači koji predaju i na kursevima u Glossa-centru – online ili u učionici.

Tvoj napredak se redovno prati i provjerava!

Naši nastavnici te prate tokom i nakon svakog časa, bilo to u učionici ili online. Imaćeš maksimalnu podršku i korak po korak ćeš doći do svog cilja!

Kreni odmah – plaćaj na 6 rata uz NOVI Glossa web-shop!

Ovaj upisni rok donosi potpuno nove pogodnosti, a među njima i Glossa web-shop! Od sada u web-shopu svaki Glossa kurs njemačkog jezika možeš da plaćaš uz do 6 rata sa jednom od UniCredit platnih kartica (Visa Classic, MasterCard revolving, Visa revolving, Zlatna Visa revolving). Svoj kurs možeš da platiš i u cjelosti putem web-shopa, a ako ne želiš da plaćaš karticom kontaktiraj ostaje ti i dalje mogućnost plaćanja do 3 rate! Potrebna ti je podrška ili dodatne informacije za plaćanje na rate? Kontaktiraj naše osoblje putem formulara u produžetku.

I dalje nisi siguran da je pravo vrijeme za kurs njemačkog? Možda ti ovi razlozi pomognu da se odlučiš.

Znanje njemačkog je veliki plus u tvom CV-u!
Već dugo je njemački jezik jedan od njvažnijih stranih jezika koje možeš da naučiš. Bez obzira da li želiš da studiraš, zaposliš se ili pohađaš praksu, njemački jezik je tvoj veliki plus u CV-u!
Studij u Njemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj? – njemački jezik je tvoja karta!

Zemlje njemačkog govornog područja ti pružaju bezbroj mogućnosti studiranja. Glossa-centar ti pomaže da korak po korak naučiš njemački jezik, kako bi uspješno pratio studij i stekao diplomu jednog od prestižnih fakulteta u ovim zemljama.

Njemačke kompanije su vodeće u svijetu!

Samim tim zapošljavaju veliki broj radnika, kako u Njemačkoj, tako i u našoj zemlji. Uslov je naravno poznavanje njemačkog jezika, kako bi mogao uspješno da obavljaš svoj posao u struci i napreduješ!

Znaš li da se njemački govori i u zemljama izvan Evrope?

Preko 100 miliona ljudi širom svijeta govori njemački jezik, a procjene su da ga uči čak 20 miliona ljudi. Dovoljan razlog da im se i ti pridružiš!

Njemački nije težak – uz pravu podršku!

Često slušamo koliko je teško učiti njemački jezik. Mi odgovorno tvrdimo da nije! Uz kvalitetnu nastavu i stručnu podršku nastavnika, njemački jezik nije ništa teži od drugih stranih jezika. Slobodno se uvjeri besplatnim probnim časom u Glossa-centru!

Probudili smo tvoje interesovanje za njemačkim jezikom?
Onda je pravo vrijeme da nas kontaktiraš i saznaš sve što ti je potrebno za tvoj Glossa kursu njemačkog jezika!
POŽURI, jer veliki upisni rok traje do 30.9.

Popuni formular za prijavu ili dodatne informacije:

Informacije o cijenama kurseva njemačkog jezika za odrasle:

Kursevi na A1, A2, B1 nivou za odrasle: plaćanje do 3 rate – 330 KM; plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 347 KM

Kursevi na B2, C1, C2 nivou za odrasle: plaćanje do 3 rate 400 KM; plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 420 KM