fbpx

Ljetni kurs njemačkog za djecu i tinejdžere – Iskoristi pametno i zabavno ljeto!

Pred vašom djecom je zabavno ljeto! Iskoristi ga pametno!

Ovo ljeto je prilika za sjajnu zabavu! I naravno prilika je da djeca govore i razumiju jedan od najzanimljivijih svjetskih jezika!

Dobro došli na ljetne kurseve za djecu i tinejdžere u Glossa-centru Banja Luka!

Poseban program kurseva osmišljen za ljetni period će djeci osigurati brz napredak u okruženju koje kreirano posebno za njih i u skladu sa njihovim potrebama.

Zašto ljetni kurs njemačkog jezika u Glossa-centru? Donosimo 5 važnih razloga!
  1. Projektna nastava – Djeca uče njemački jezik pomoću zadataka baziranih na situacijama iz realnog života.
  2. Razumijemo da je raspust! – Program ljetnih kurseva je osmišljen kako bi bio zabavan i i djeci omogućio najljepše trenutke sa njihovim vršnjacima koje će dugo pamtiti. Kurs mogu da prekinu ili nastave u bilo kojem trenutku. Svaki dolazak na kurs je zasebna cjelina učenja.
  3. Po ugledu na Glossa Sommer! – Naše dugogodišnje iskustvo sa ljetnim školama Glossa Sommer u Beču i Gracu (Austrija) nam je omogućilo da kreiramo savršen ljetni program.
  4. Djeca razvijaju vještinu kreativnog razmišljanja kroz nastavu njemačkog jezika.
  5. Djeca su u sigurnim i stručnim rukama – Naši nastavnici će u svakom pogledu voditi računa o djeci tokom kurseva, za uspješno učenje i ugodan boravak.
Imate pitanja ili želite da prijavite dijete? Popunite formular, a naše osoblje će vas kontaktirati.
Kada se održavaju kursevi?

Ljetni kursevi za djecu u Glossa-centru Banja Luka će se održavati u dva ciklusa:

  • 27.6. – 22.7.
  • 1.8. – 26.8.

Moguće su prijave u bilo kojem trenutku tokom jednog ili oba ciklusa.

Koji su termini nastave?

Časovi se održavaju ponedjeljkom, srijedom i petkom od 9:00h do 11:30h (3 časa po dolasku). Uračunata je i pauza za djecu u trajanju od 15 minuta.

Gdje se održavaju kursevi?

Nastava se održava u prostorijama Glossa-centra ili online. Na vama i djeci je da izaberete model koji vam više odgovara.

Šta ukoliko djeca ne mogu da pohađaju cijeli kurs?

Svjesni smo da je ljeto i sezona godišnjih odmora. Upravo iz tog razloga smo kreirali naše ljetne kurseve tako da djeca mogu da prekinu nastavu u bilo koje vrijeme, pri čemu je potrebno platiti samo one časove koje su djeca odslušala. Takođe, kurs je moguće nastaviti u bilo kojem trenutku.

Kako mogu prijaviti dijete na kurs?

Ništa jednostavnije od toga. Popunite formular u produžetku. Naš nastavnik će vas kontaktirati i dati vam dalje upute za upis ili će vam pružiti dodatne informacije.