Nauči njemački ONLINE u akreditovanom centru! – Veliki Glossa upisni rok!

Želiš da naučiš njemački jezik? Želiš da imaš maksimalnu fleksibilnost i maksimalnu podršku nastavnika uz kvalitetnu nastavu na daljinu? Nemoj da gubiš vrijeme! Sada je pravi trenutak: U toku je veliki Glossa upisni rok u Glossa-centru!

Uči u akreditovanom centru, uz podršku stručnih nastavnika!

Glossa-centar Banja Luka je akreditovan od strane Goethe-Instituta BiH. Svi naši kursevi, uključujući i Glossa Online kurseve ti omogućavaju uspješno i efikasno znanje njemačkog jezika, a ujedno i kvalitetnu pripremu za polaganje ispita! Prijavi se na besplatan probni čas putem formulara u produžetku i saznaj zašto je naša akreditacija tvoj ključ do uspjeha!

Plaćaj svoj kurs na 6 rata!

Iskoristi jedinstvenu priliku i prijavi se odmah na Glossa Online kurs koji možeš da plaćaš u 6 rata! Kupovinu obavi putem novog Glossa web-shopa ili se prijavi koristeći formular u produžetku.

Požuri! Akcija je ograničena do 10.10.2021. i brojem slobodnih mjesta!

A najbolje od svega je da ti možeš da biraš tempo i vrijeme kada želiš da učiš. Posebna Glossa metodologija učenja na daljinu ti upravo to omogućava – uz modele nastave Virtuelna učionica + i Virtuelna učionica. Tvoj nastavnik uvijek uz tebe i učite sigurno i uspješno, korak po korak. Fleksibilnost u učenju je pogodnost koju možeš dobiti samo sa Glossa Online kursevima. Uz stručnu podršku naših nastavnika ćeš uspješno naučiti njemački jezik i pripremiti se za polaganje međunarodnog ispita.

Popuni formular za prijavu ili dodatne informacije:

Informacije o cijenama online kurseva njemačkog jezika:

Kursevi na A1, A2, B1 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 330 KM (170 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 347 KM (178 €)

Kursevi na B2, C1, C2 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate 400 KM (205 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 420 KM (215,40 €)

Kursevi za djecu (učionica ili online)plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 180 KM (92,30 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 189 KM (97 €)

Za detaljnije informacije o cijenama Glossa kurseva molimo pogledajte naš web-shop ili nas kontaktirajte putem +38765023067 (Viber/WhatsApp).