fbpx

Nauči njemački online uz nastavnike koji govore tvojim jezikom! – PLAĆAJ KURS NA 6 RATA!

Da li je i tvoj cilj da uspješno naučiš njemački jezik?

Tvoj nastavnik govori i objašnjava sve na njemačkom, jer ne poznaje tvoj jezik?

Želiš li podršku stručnog nstavnika koji te prati na tvom putu do uspjeha i koji može da ti objasni i najteže stvari na tvom maternjem jeziku i da te uspješno pripremi za polaganje Goethe-ispita?

Onda je sada PRAVO VRIJEME za kurs Glossa Online kurs njemačkog jezika!

Uči njemački jezik uz akreditovani centar od strane Goethe-Instituta i položi međunarodni ispit!

Glossa-centar ti omogućava uspješno učenje njemačkog jezika, ma gdje se nalazio. Nauči uspješno njemački jezik ONLINE bilo gdje u svijetu uz jedinstvenu Glossa Online metodologiju!

I što je najvažnije za tebe – uvijek uz stručnu podršku nastavnika koji su sertifikovani ispitivači i koji su obučeni u Glossa-centru akreditovanom od strane Goethe-Instituta! A na nastavnika se možeš osloniti uvijek i u potpunosti, jer on govori i tvoj maternji jezik. Kurseve koje poznaješ u Njemačkoj, Austriji ili Švajcarskoj sa nastavnicima koji govore samo njemački su sada prošlost! Sa Glossa Online imaš potpunu podršku!

Ovo su za tebe 5 najvažnijih prednosti koje samo donosi svaki Glossa ONLINE kurs njemačkog jezika:

  1. Savladaćeš njemački jezik! Koristićeš ga sa samopouzdanjem i bez imalo straha u govoru, pisanju, slušanju i dok čitaš!
  2. Pripremićeš se za polaganje međunarodno priznatog ispita – Goethe-ispita.
  3. Savladaćeš tehniku učenja jezika koja će ti pomoći da svoje znanje njemačkog nadograđuješ tokom cijelog života!
  4. Imaćeš podršku stručnog nastavnika na svakom koraku – NA SVOM MATERNJEM JEZIKU!
  5. Zaboravićeš da je njemački jezik ikada bio težak i da je znanje njemačkog nedostižan cilj!

Kreni odmah – plaćaj na 6 rata uz NOVI Glossa web-shop! Akcija traje do 22. oktobra!

Od sada u web-shopu svaki Glossa kurs njemačkog jezika možeš da plaćaš uz do 6 rata već od 58 KM (29,80€) sa jednom od UniCredit platnih kartica (Visa Classic, MasterCard revolving, Visa revolving, Zlatna Visa revolving). Svoj kurs možeš da platiš i u cjelosti putem web-shopa, a ako ne želiš da plaćaš karticom ostaje ti i dalje mogućnost plaćanja do 3 rate!

Potrebna ti je podrška ili dodatne informacije za plaćanje na rate? Želiš li da se prijaviš na kurs? Kontaktiraj naše osoblje putem formulara u produžetku.

Informacije o cijenama online kurseva njemačkog jezika:

Kursevi na A1, A2, B1 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 330 KM (170 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 347 KM (178 €)

Kursevi na B2, C1, C2 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate 400 KM (205 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 420 KM (215,40 €)

Kursevi za djecu (učionica ili online)plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 180 KM (92,30 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 189 KM (97 €)

Za detaljnije informacije o cijenama Glossa kurseva molimo pogledajte naš web-shop ili nas kontaktirajte putem +38765023067 (Viber/WhatsApp).