fbpx

Pravo vrijeme da naučiš njemački! – PLAĆAJ KURS NA 6 RATA!

Da li je i tvoj cilj da uspješno naučiš njemački jezik?

Želiš li podršku stručnog nstavnika koji te prati na tvom putu do uspjeha?

Hoćeš da znaš njemački i da si spreman za polaganje međunarodnog ispita?

Onda je sada PRAVO VRIJEME za kurs njemačkog jezika sa Glossa-centrom – u učionici ili online!

Uči njemački jezik uz akreditovani centar od strane Goethe-Instituta i položi međunarodni ispit!

Glossa-centar ti omogućava uspješno učenje njemačkog jezika, ma gdje se nalazio. Možeš da posjećuješ kurs u učionicama Glossa-centra ili da učiš bilo gdje u svijetu uz jedinstvenu Glossa Online metodologiju!

I što je najvažnije za tebe – uvijek uz stručnu podršku nastavnika koji su sertifikovani ispitivači i koji su obučeni u Glossa-centru akreditovanom od strane Goethe-Instituta!

Ovo su za tebe 5 najvažnijih prednosti koje samo donosi svaki Glossa kurs njemačkog jezika:

  1. Savladaćeš njemački jezik! Koristićeš ga sa samopouzdanjem i bez imalo straha u govoru, pisanju, slušanju i dok čitaš!
  2. Pripremićeš se za polaganje međunarodno priznatog ispita – Goethe-ispita.
  3. Savladaćeš tehniku učenja jezika koja će ti pomoći da svoje znanje njemačkog nadograđuješ tokom cijelog života!
  4. Imaćeš podršku stručnog nastavnika na svakom koraku.
  5. Zaboravićeš da je njemački jezik ikada bio težak i da je znanje njemačkog nedostižan cilj!

Kreni odmah – plaćaj na 6 rata uz NOVI Glossa web-shop! Akcija traje do popunjenih grupa!

Od sada u web-shopu svaki Glossa kurs njemačkog jezika možeš da plaćaš uz do 6 rata već od 58 KM (29,80€) sa jednom od UniCredit platnih kartica (Visa Classic, MasterCard revolving, Visa revolving, Zlatna Visa revolving). Svoj kurs možeš da platiš i u cjelosti putem web-shopa, a ako ne želiš da plaćaš karticom ostaje ti i dalje mogućnost plaćanja do 3 rate!

Potrebna ti je podrška ili dodatne informacije za plaćanje na rate? Želiš li da se prijaviš na kurs? Kontaktiraj naše osoblje putem formulara u produžetku.

Informacije o cijenama online kurseva njemačkog jezika:

Kursevi na A1, A2, B1 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 330 KM (170 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 347 KM (178 €)

Kursevi na B2, C1, C2 nivou za odrasle (učionica ili online): plaćanje u cjelosti ili do 3 rate 400 KM (205 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 420 KM (215,40 €)

Kursevi za djecu (učionica ili online)plaćanje u cjelosti ili do 3 rate – 180 KM (92,30 €); plaćanje platnim karticama do 6 rata putem Glossa web-shopa – 189 KM (97 €)

Za detaljnije informacije o cijenama Glossa kurseva molimo pogledajte naš web-shop ili nas kontaktirajte putem +38765023067 (Viber/WhatsApp).