fbpx

Pripremi se za Goethe-ispit uz podršku stručnih nastavnika! – učionica ili online

Da li je tvoj cilj uspješno polaganje Goethe-ispita?

Planiraš da se prijaviš na ispit u jednom od narednih rokova?

Potrebna ti je stručna podrška na tom putu?

Želiš da se riješiš treme i straha i da uspješno položiš ispit ili preostali modul?

Spremno dočekaj polaganje Goethe ispita iz njemačkog jezika!

Glossa – centar organizuje pripremnu nastavu za polaganje za međunarodne Goethe-certifikate, uz stručnu podršku nastavnika na svakom koraku.

Glossa-centar ima rješenje za tebe, bez obzira na to gdje se nalaziš i u kojem smislu ti je potrebna priprema za polaganje Goethe-ispita!

Možeš da biraš između 4 modela pripremne nastave u skladu sa svojim potrebama i put do uspješno dočekanog Goethe-ispita je siguran!

  1. Online pripremna nastava – Poseban oblik pripreme na daljinu koji ti nudi odličnu pripremu i maksimalnu fleksibilnost. Namijenjen je svima koji žele da se uspješno pripreme za polaganje ispita, ma gdje se nalazili! Ovo je najobuhvatnija metoda pripreme. Trajanje: 2 sedmice. Cijena: A1 – 200 KM, A2 – 200 KM, B1 – 250 KM, B2 – 250 KM, C1 – 300 KM. Svi nastavni materijali u digitalnoj formi su uračunati u cijenu.
  2. Mini-kurs pripremne nastave – Ovaj kratki kurs traje jednu radnu sedmicu (ponedjeljak-petak) i omogućava pripremu uz simulaciju ispita, savjetodavne razgovore i dodatne preporuke sa pripremu. Mini-kurs obuhvata 10 časova i traje jednu radnu sedmicu (5 dana). Cijena: 110 KM. Svi nastavni materijali su uračunati u cijenu.
  3. Vikend nastava – Po svom sadržaju je identična mini-kursu, ali su zbog dodatne fleksibilnosti časovi raspoređeni na vikend – subotu i nedjelju. Cijena: 110 KM. Svi nastavni materijali su uračunati u cijenu.
  4. Modularna pripremna nastava – Ako si nekada polagao ispit i položio samo jedan ili par modula ispita (slušanje, čitanje, pisanje i govor) onda je ovo model za tebe! Pripremi se za modul(e) koji su ti preostali! Dostupno u učionici ili online. Modularna/parcijalna pripremna nastava u učionici obuhvata dva časa od 45 minuta. Cijena: 40 KM Cijena online varijante: 70 KM.

Zatraži dodatne informacije ili se prijavi: