fbpx

Upiši kurs njemačkog uz 15% popusta i pokreni svoju uspješnu priču!

Želiš li i ti još do kraja ove godine da pokreneš svoju uspješnu priču? Glossa – centar za njemački jezik će ti pomoći na tom putu!

Uz znanje njemačkog jezika ti dajemo podršku koja ti je potrebna za uspjeh u poslu, studiranju ili unapređenju tvojih ličnih vještina.

Ovaj upisni rok u Glossa-centru je šansa za tvoju uspješnu priču!

Nagrađujemo tvoje povjerenje! 15% popusta na svaki upisan kurs!

Na svaki upisani Glossa kurs – online ili u učionici, za odrasle ili za djecu – ostvaruješ čak 15% popusta. Ova pogodnost važi do popunjenih mjesta u grupama.

Očekuju te i dodatne pogodnosti Glossinog programa lojalnosti:

  • dodatni popusti
  • gratis kursevi za pripremu za ispit ili samostalnu vježbu
  • besplatna procjena znanja
  • ekskluzivne pozivnice za webinare, seminare, filmske večeri i druge manifestacije
  • besplatno članstvo u Glossa biblioteci*
  • dodatni materijali za učenje njemačkog jezika
Glossa program lojalnosti neprestano proširujemo dodatnim pogodnostima koje možeš da koristiš dok god si Glossa polaznik pa i nakon toga!
Plaćaj kurs do 6 rata!

Našim polaznicima sada omogućavamo plaćanje u čak 6 rata uz kupovinu kursa putem Glossa web shopa i plaćanje UniCredit platnim karticama. Sa vašom bankom provjerite da li platna kartica koju posjedujete podržava plaćanje u ratama i jednostavno obavite kupovinu kursa u web shopu. Ukoliko ne posjedujete takvu karticu, ništa ne brinite! Zahvaljujući našem programu lojalnosti i dalje imate pogodnost na odgođeno plaćanje kursa.

Savladaj njemački u AKREDITOVANOM centru!

U Glossa – centru za njemački jezik, akreditovanom od strane Goethe-Instituta imaš priliku da konačno savladaš njemački. Govorićeš i razumjećeš jedan od najvažnijih jezika svijeta koji će biti tvoj saveznik na putu do cilja!

Naši nastavnici su obučeni da razumiju sve tvoje probleme i da ti pruže najbolju podršku tokom svakog kursa! Kurs po kurs, nivo po nivo. Svaki kurs u Glossa-centru je ujedno i savršena priprema za polaganje međunarodnih ispita!

Dođi do svog cilja uz podršku pravih stručnjaka!
Neka tvoje učenje njemačkog bude uspješna priča!
POOKRENI JE VEĆ SADA I PRIJAVI SE!