Iskustva naših polaznika

Korisni članci

Sa nama je učilo preko hiljade polaznika sa različitim predzanjem, ali uvek sa istim ciljem – da dobro nauče njemački jezik!

Pročitajte iskustva nekih od njih….

Danijela Ranilović, A1.2

Počela sam sa učenjem njemačkog jezika prije nepuna dva mjeseca. Tip sam osobe koja voli da ulaže u svoje znanje, pa sam htjela i na ovaj način proširim dosadašnje.

Mnogo sam razmišljala na koji način krenuti sa istim, gdje, da li imam vremena, da li će mi se to isplatiti? Ne toliko u novčanom smislu, koliko po pitanju da li ću ja zaista nešto naučiti ili ću samo „izgubiti vrijeme“…

Kako nemam razloga da ga učim samo da bih išla u inostranstvo, samim tim nisam osjećam pritisak, niti sam morala užurbano reagovati, pronalaziti Centre za edukacije, već sam pomno istraživala i uz par prijedloga od mojih poznanika pronašla sam Glossu. Kroz par rečenica ću pokušati dočarati svoje iskustvo.

Naročito mi se svidjelo što radim ulazno testiranje i gdje i sama vidim na kojem sam nivou i mogu da ostanem samo na tome, ili da unaprijedim svoje dosadašnje znanje. Omogućeno je plaćanje na rate, za sve one koju nisu u mogućnosti da odmah istu uplate u cjelosti.  Profesorice su predana svom poslu i za termine od 1:30h po 3x sedmično se mnogo toga prođe, a prevashodno sadržaji i lekcije, konverzacije, slušanja koje se tiču svakodnevnog života. Ja sam na početku krenula sa klasičnim kursom, tj. odlazila sam u poslovnicu na časove, međutim kada je krenula online nastava, odlučila sam da pohađam i dalje ovaj vid nastave jer mi je mnogo lakše, uštedim više vremena zbog prevoza, a pritom mi je i zabavnije.

Dušanka Vujičić, B1.1 

Kurs sam pohađala najpre u prostorijama Glossa centra u Prijedoru, a zbog novonastale situacije, odlučila sam se za učenje njemačkog jezika od kuće, tj. na online nastavu. Iako sam na početku bila skeptična prema ovakvom načinu pohađanja kursa, jer se nikada nisam susretala sam ovim oblikom nastave, brzo sam se razuvjerila i uvidjela mnoge prednosti. Shvatila sam da putem virtuelne učionice mogu da učim njemački jezik sa istom ekfikasnošću kao i u pravoj učionici. Takođe je veoma bitno i to što sami možemo izabrati mjesto, a u dogovoru sa profesorom, i vrijeme održavanja nastave i što je ovakav vid učenja jezika dostupan široj populaciji. Smatram da svako treba da proba i sam da se uvjeri u sve prednosti koje pruža ovakav način učenja njemačkog jezika.

Milana Kesić

Odabrala sam Glossa centar za učenje, jer pruža velik obim znanja i pored toga dosta popratnih aktivnosti koje pomažu kod učenja i usavršavanja stranog jezika. Pored klasičnog učenja postoje još mnoge verzije koje posjeduje ovaj centar, kao na primjer online učenje. Odabrala sam Glossa Online i bez ikakvih problema uspijevam da savladam lekcije prateći nastavu od kuće uz pomoć naše profesorice. Ne moram ići od kuće da bih naučila, sve mogu preko Glossa platforme koja mi omogućava pristup nastavi koja se ne razlikuje mnogo od tradicionalnog načina učenja.

Imate pitanja na temu bloga ili učenja njemačkog jezika? Slobodno nam pišite. Rado ćemo izdvojiti vrijeme da vam pomognemo.

Podjelite članak:

Potrebna Vam je podrška i konsultacije?

Kontaktirajte nas i transparentno predstavite svoje izazove u učenju njemačkog jezika. Naš tim će Vam pomoći da se usmerite na pravi način i ostvarite najbolji napredak.

Uvek smo vam na raspolaganju!

Kako vam možemo pomoći?