NOVO! Glossa podcast od sada u audio izdanju!

Korisni članci

Već ste mnogo puta imali priliku da na zvaničnom YouTube kanalu Glossa – centra za njemački jezik gledate i slušate podcast “Znanje je imperativ” sa direktoricom Glossa-centra Adrianom Švrakom.

Ovaj serijal vam pruža priliku da učite slušajući intervjue i inspirativne govore stručnjaka i fascinantnih ljudi za koje možda i nikad niste čuli. U svakoj epizodi Adriana Švraka sa svojim gostima dekonstruiše šta ih to čini uspješnim, koje mentalne modele koriste kako bi svoj posao uradili najbolje i življeli ispunjen život.

I što je najvažnije – sve to dijelimo sa vama!

Ne zaboravite da zapratite Glossa-centar na ovim platformama, jer vam već sada pripremamo i posebne audio materijale putem kojih ćete moći besplatno da vježbate njemački jezik!

A od sada i na svim popularnim audio platformama poput Spotify, Google Podcast, Soundcloud i TuneIn Radio.

Slušajte sve epizode Glossa podcasta bez ograničenja i besplatno, uz pomoć pametnog telefona ili laptopa, dok ste kod kuće ili u pokretu!

Jednostavno posjetite jedan od linkova u produžetku:

Spotify

Soundcloud

Google Podcasts

TuneIn Radio

Trenutno nemate instalirane ove audio aplikacije na svojim pametnim telefonima ili tabletima? Nema problema! U produžetku smo vam pripremili linkove putem kojih možete da ih preuzmete potpuno besplatno za Android ili iOS uređaje:

Spotify: Andriod   –   iOS

Soundcloud: Andriod   –   iOS

Google Podcasts: Andriod   –   iOS

TuneIn Radio: Andriod   –   iOS

Podjelite članak:

Najnoviji članci

Potrebna Vam je podrška i konsultacije?

Kontaktirajte nas i transparentno predstavite svoje izazove u učenju njemačkog jezika. Naš tim će Vam pomoći da se usmerite na pravi način i ostvarite najbolji napredak.

Uvek smo vam na raspolaganju!

Kako vam možemo pomoći?