Psihologija i svijest o ličnom mentalnom zdravlju – ZNANJE JE IMPERATIV! – Glossa podcast 009

Korisni članci

Gošća devetog izdanja Glossa podcasta “Znanje je imperativ” je Branislava Popović, psiholog i psihoterapeut kognitivno bihevioralne terapije i psihodrame usmjerene na rad sa traumom. Zajedno sa direktoricom Glossa-centra Adrianom Švrakom je razgovarala o njenom razvojnom putu, o izazovima koje nosi njena profesija, o svijesti društva kada je u pitanju mentalno zdravlje, izazovima koje je donijela pandemija korona virusa i mnogim drugim temama.

Da li te interesuje psihologija i način kako ćete pojačati svoju svijest o mentalnom zdravlju? Onda je ovaj Glossa podcast baš za tebe?

Ovaj serijal pružiće priliku da učimo slušajući intervjue i inspirativne govore stručnjaka i fascinantnih ljudi za koje možda i nikad niste čuli. Pokušaćemo da dekonstruišemo šta ih to čini uspješnim, koje mentalne modele koriste kako bi svoj posao uradili najbolje i življeli ispunjen život. A vi ćete učiti iz njihovih iskustava!

Prati Glossa-centar na zvaničnom YouTube kanalu kako ne bi propustio novu epizodu Glossa Podcasta: https://bit.ly/3qj2hKr 

Podjelite članak:

Najnoviji članci

Potrebna Vam je podrška i konsultacije?

Kontaktirajte nas i transparentno predstavite svoje izazove u učenju njemačkog jezika. Naš tim će Vam pomoći da se usmerite na pravi način i ostvarite najbolji napredak.

Uvek smo vam na raspolaganju!

Kako vam možemo pomoći?